Διαρρέει το λειτουργικό του κράνους της Apple για το Metaverse

Με το όνομα RealityOS, η Apple ετοιμάζει ένα ειδικό λειτουργικό σύστημα για το κράνος της, όπως επιβεβαιώθηκε από σχετικές διαρροές.

Στο GitHub εμφανίστηκε ένα μέρος του κώδικα του RealityOS της Apple, κάτι το οποίο επιβεβαιώνει την ύπαρξη του λειτουργικού συστήματος για το κράνος που θα αποτελεί την πρόταση της Apple για την είσοδο στο Metaverse. Όλα δείχνουν ότι θα μπορεί κανείς με το κράνος της Apple να χρησιμοποιεί κάποιες iOS apps.

Τα περισσότερα στοιχεία συνηγορούν ως προς το ότι το κράνος της Apple θα είναι ένα στοιχείο που θα μπορεί να υποστηρίζει εφαρμογές Virtual Reality, Augmented Reality, ακόμα και Mixed Reality, επομένως γίνεται σαφές ότι έχουμε να κάνουμε με μία πύλη προς το Metaverse.

Παραμένει άγνωστο το ποιες θα είναι οι δυνατότητες που θα φέρει στον κάτοχό του το κράνος της Apple, αλλά όλα δείχνουν ότι ένα μεγάλο μέρος του οικοσυστήματος των μοντέρνων smartphones θα περάσει μέσα από την οθόνη του.

Πηγή

Νίκος Καϊμακάμης

Νίκος Καϊμακάμης

Total posts created: 78
O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments