Στα 2000 δολάρια η ενδεικτική τιμή του κράνους AR της Apple

Δεν περιμέναμε να είναι προσιτή η πρόταση της Apple για το Metaverse, με την ενδεικτική τιμή να διαμορφώνεται στα 2000 δολάρια.

Είναι προφανές, ότι η Apple θέλει να μπει δυναμικά στο χώρο του Augmented Reality με ένα premium προϊόν, για το οποίο έχει ήδη γίνει γνωστό ότι θα έχει πολύ ισχυρό επεξεργαστή. Το πιο πιθανό είναι ότι θα μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα, με τη βοήθεια ενός chip που θα έχει τεχνικά χαρακτηριστικά όμοια με εκείνα του M1.

Θα αργήσει, πάντως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η παρουσίασή του, καθώς είχε σημειωθεί αρχικά ότι θα κάνει το ντεμπούτο του εντός του 2022, με κάποιες πληροφορίες να λένε ότι δεν είναι απίθανο να το δούμε εντός του 2023. Όποια στιγμή και αν ανακοινωθεί, πάντως, θα πρέπει να περιμένουμε να είναι ακριβό.

Η Apple φέρεται να δικαιολογεί την αυξημένη τιμή, λόγω των τεχνικών χαρακτηριστικών του και των δυνατοτήτων που θα προσφέρει στον κάτοχό του. Μένει να δούμε πότε θα παρουσιαστεί.

Πηγή

Νίκος Καϊμακάμης

Νίκος Καϊμακάμης

Total posts created: 78
O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments