Προχωρά στην μαζική παραγωγή το κράνος της Apple

H Apple βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο αναφορικά με την παραγωγή του κράνους Mixed Reality της Apple, το οποίο δεν αποκλείεται να το δούμε να κυκλοφορεί εντός του 2022.

Το πρώτο στάδιο ελέγχων για το κράνος της Apple, που θα συνδυάζει στοιχεία επαυξημένης πραγματικότητας και εικονικής πραγματικότητας έχουν ολοκληρωθεί, προκειμένου να καλύπτονται οι βασικές προδιαγραφές της Apple για την παραγωγή. Οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι το κράνος της Apple θα είναι έτοιμο να βγει στην παραγωγή μέχρι και τα τέλη του 2022.

Το κράνος της Apple εκτιμάται ότι θα μπορεί να λειτουργεί αυτόνομα χωρίς την ανάγκη σύνδεσης με έναν υπολογιστή, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Reality OS, που φέρεται να αναπτύσσει η Apple για τις εφαρμογές που θα μπορεί να υποστηρίζει το κράνος αυτό. Η νέα συσκευή της Apple θα ανήκει στην premium κατηγορία, ενώ η τελική του τιμή εκτιμάται ότι θα αγγίζει έως και τα 3000 δολάρια στην αμερικανική αγορά.

Πηγή

Νίκος Καϊμακάμης

Νίκος Καϊμακάμης

Total posts created: 78
O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments