Με το Beem προβάλλεις τον εαυτό σου σε περιβάλλον AR

H startup Beem παρουσιάζει το μέλλον των συνομιλιών μέσω Internet με όρους Augmented Reality, προβάλλοντας τον εαυτό μας από συσκευή σε συσκευή.

Με τη χρήση του Augmented Reality, η εφαρμογή της Beem, για την οποία έχει ήδη αντληθεί ικανοποιητική χρηματοδότηση, μπορεί κανείς να προβάλλει τον εαυτό του σε πραγματικό χρόνο από τη μία συσκευή στην άλλη. Οι δημιουργοί της εφαρμογής δίνουν έμφαση στο κομμάτι της διαπροσωπικής επαφής, η οποία μπορεί να διαμεσολαβηθεί με τη βοήθεια της επαυξημένης πραγματικότητας.

Η διαπροσωπική επικοινωνία αποκτά έτσι περισσότερα χαρακτηριστικά δια ζώσης επαφής, μέσω της Augmented Reality, κάτι που αποτελεί την εξέλιξη της ανθρώπινης επικοινωνίας μέσα από κινητές συσκευές στις οποίες λειτουργεί το Beem.

Με τη χρήση του Beem, μπορεί για παράδειγμα ένας καλλιτέχνης να δώσει μία συναυλία, χωρίς να φύγει από το σπίτι του, ενώ οι θεατές θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν σαν να ήταν μπροστά τους, μέσα από την AR προβολή του στις συσκευές τους. Άλλες εμπειρίες που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν με τη χρήση της εφαρμογής αυτής είναι ψηφιακές, αλλά και εντελώς “ζωντανές” επιδείξεις μόδας.

Πηγή

Νίκος Καϊμακάμης

Νίκος Καϊμακάμης

Total posts created: 78
O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments