Υψηλές πιθανότητες κερδών για τους δημιουργούς στο Metaverse

To ποσό των 8 τρισεκατομμυρίων δολαρίων θα μπορούσαν να κερδίσουν συνολικά οι δημιουργοί περιεχομένου το Metaverse, σύμφωνα με την Goldman Sachs.

H Goldman Sachs βλέπει το Metaverse ως μία βιομηχανία που αναδύεται και έχει πιθανότητες υψηλότατης κερδοφορίας για όσους ασχολούνται με το περιεχόμενο που υπάρχει εκεί. Η επενδυτική τράπεζα, αναλύει τη νέα βιομηχανία, παρόλο που βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα και στέλνει πολύ θετικούς οιωνούς κερδοφορίας στον εικονικό κόσμο.

Οι αναλυτές της Goldman Sachs μιλούν για υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης της εικονικής οικονομίας με πιθανότητα κερδών που μπορούν να φτάσουν στο κατώτερο επίπεδο τα 2 τρισεκατομμύρια δολάρια και στο ανώτερο επίπεδο τα 12 τρισεκατομμύρια δολάρια. Δεν είναι μόνο η Goldman Sachs που μιλά για υψηλή κερδοφορία από τη δραστηριότητα στο Metaverse, ενώ οι αναλυτές θεωρούν ότι τα 8 τρισεκατομμύρια δολάρια της κερδοφορίας είναι ένας ρεαλιστικός στόχος.

Αυτές οι αναλύσεις απαντούν στην ερώτηση γιατί τόσες πολλές εταιρείες εμφανίζονται πρόθυμες να επενδύσουν στο Metaverse, ενώ σημειώνουν την δυναμική που έχει η ψηφιακή οικονομία.

Πηγή

Νίκος Καϊμακάμης

Νίκος Καϊμακάμης

Total posts created: 78
O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments