Τα Αγγελάκια της Victoria’s Secret γίνονται Virtual

H Victoria’s Secret ανακοίνωσε την πρόθεσή της να μπει στο Metaverse κατοχυρώνοντας την εμπορική της ονομασία εκεί.

Ολοένα και περισσότεροι οίκοι και εκπρόσωποι της μόδας μπαίνουν στο Metaverse ή δηλώνουν την πρόθεσή τους να το κάνουν στο άμεσο μέλλον. Η εταιρεία εσωρούχων με τα μοντέλα παγκοσμίου φήμης εκτός από άμεσα αναγνωρίσιμο brand στον υλικό κόσμο, θέλει να γίνει και κάτι αντίστοιχο στο άυλο μετασύμπαν.

Ο ειδικός δικηγόρος για ζητήματα εμπορικής ονομασίας και κατοχύρωσης πατέντας, Mike Kondoudis, ενημέρωσε για την εξέλιξη αυτή στην στρατηγική της Victoria’s Secret μέσω Twitter:

Victoria’s Secret is coming to the Metaverse!

New trademark applications filed on Feb. 8 indicate @VictoriasSecret plans to offer digital collectibles and media created with blockchain tech and online clothing and media for use in “virtual environments”#NFTs #metaverse #web3 pic.twitter.com/VrbEniqdtP

— Mike Kondoudis (@KondoudisLaw) February 13, 2022

Πολλά είναι αυτά που περιμένουν τους φίλους της Victoria’s Secret στο Metaverse, με virtual προϊόντα που θα μπορεί να κατεβάσει κανείς στον υπολογιστή του ή να καλλωπίσει με αυτά το avatar του και άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες.

Πηγή

Νίκος Καϊμακάμης

Νίκος Καϊμακάμης

Total posts created: 78
O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments