Σε ποια χώρα ενδιαφέρονται περισσότερο για το Metaverse;

Chaosamran_Studio / Shutterstock

Οι Γάλλοι φαίνεται ότι είναι εκείνος ο λαός της Ευρώπης με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις στο Metaverse.

Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από το Walkme.com, το οποίο έκανε μία ανάλυση των δεδομένων που συνέλεξε με τη χρήση του εργαλείου SEMrush. O στόχος της έρευνας αυτής ήταν να εντοπιστούν οι χώρες εκείνες της Ευρώπης όπου υπάρχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το Metaverse. H περιέργεια και το ενδιαφέρον για το Metaverse προκύπτει μέσα από μελέτη των σχετικών αναζητήσεων online για το συγκεκριμένο θέμα και τα όσα συνδέονται μαζί του.

Όπως φαίνεται από τον παραπάνω πίνακα στην κορυφή των αναζητήσεων είναι η Γαλλία, με την Αγγλία και την Ελβετία να ακολουθούν, ενώ η πρώτη πεντάδα κλείνει με τη Γερμανία και το Βέλγιο. Η χώρα μας βρίσκεται στην 11η θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης, με 303 αναζητήσεις online ανά 1 εκατομμύριο χρήστες Internet, με τον μέσο όρο των αναζητήσεων που γίνονται κάθε μήνα για το Metaverse να είναι 2.400.

Πηγή

Νίκος Καϊμακάμης

Νίκος Καϊμακάμης

Total posts created: 78
O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments