Η Huawei ετοιμάζει τις δικές της πύλες για το Metaverse

H μορφή των πυλών αυτών που ετοιμάζει η Huawei είναι τα έξυπνα γυαλιά της με φακούς που θα μπορούν να αλλάζουν από τον κάτοχό τους. Η είσοδος στο Metaverse δεν απαιτεί ογκώδη κράνη εικονικής πραγματικότητας, αλλά έξυπνες λύσεις μπροστά στα μάτια μας.

Η παρουσίαση των έξυπνων γυαλιών της Huawei αναμένεται να γίνει στις 23 Δεκεμβρίου, μαζί με τα νέα της smartphones. Τα γυαλιά Huawei Smart Glasses θα προσφέρουν υπηρεσίες ενισχυμένης πραγματικότητας (Augmented Reality – AR), θα έχουν ενσωματωμένα ηχεία στο σκελετό τους, ώστε η εμπειρία χρήσης τους να είναι πιο πλούσια, ενώ θα τρέχουν και το δικό τους λειτουργικό σύστημα, το Harmony OS, όπως οφείλει κάθε έξυπνη συσκευή εκεί έξω.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούν να συνεργάζονται με άλλες συσκευές που τρέχουν το Harmony OS, όπως είναι, για παράδειγμα, ένα smartphone ή ένα tablet, προσφέροντας ακόμα περισσότερες επιλογές στον κάτοχό τους. Οι φακοί προσαρμόζονται στο σκελετό με ειδικούς μαγνήτες, στοιχείο που επιτρέπει στα γυαλιά να χρησιμοποιούνται ως γυαλιά ανάγνωσης και ηλίου, ανάλογα με τους φακούς που προσαρμόζονται πάνω τους.

Πηγή

Νίκος Καϊμακάμης

Νίκος Καϊμακάμης

Total posts created: 78
O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments