Η εμπειρία του shopping στο Metaverse είναι πολύ διαφορετική

Το να κάνεις τα ψώνια σου στο Metaverse είναι πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία, καθώς δεν ακολουθεί τους φυσικούς νόμους ή άλλους περιορισμούς.

Οι δημιουργοί εμπειριών shopping στο Metaverse εκτιμούν ότι ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των εικονικών κόσμων είναι το γεγονός ότι δεν υπόκεινται στους περιορισμούς του φυσικού κόσμου, όπως τα πραγματικά καταστήματα, αλλά ούτε και στις βασικές επιταγές του online σχεδιασμού που διέπουν τα διαδικτυακά καταστήματα.

Από την άλλη μεριά, οι προτάσεις που έχουν δημιουργήσει οι εταιρείες στο Metaverse ενδέχεται να αποτελέσουν την αφορμή για άλλου τύπου προσφορές, όπως είναι για παράδειγμα η πρωτοβουλία της G.O.A.T. που προσφέρει ένα δωρεάν virtual jacket σε όσους ολοκληρώσουν πέντε ημέρες διαλογισμού στον ψηφιακό κόσμο του Roblox.

Οι δημιουργοί των σημείων πώλησης στο Metaverse σημειώνουν ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι τα καταστήματα εκεί αντίγραφα των φυσικών καταστημάτων. Το Metaverse δεν είναι απλώς και μόνο ένα μέρος όπου γίνεται ηλεκτρονικό εμπόριο, επομένως η εκμετάλλευση όλων των δυνατοτήτων που παρέχονται εκεί μπορούν να ενισχύσουν τη συνολική εμπειρία των αγορών, με τρόπους που δεν έχουν εξερευνηθεί μέχρι σήμερα.

Πηγή

Νίκος Καϊμακάμης

Νίκος Καϊμακάμης

Total posts created: 78
O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments