Γκαλά τέχνης NFT στην τηλεόρασή σας Samsung μέσα στο 2022

Η Samsung ανακοίνωσε ότι η σειρά τηλεοράσεων για το 2022 θα περιλαμβάνει ενσωματωμένη υποστήριξη για περιήγηση, αγορές και επίδειξη NFT τέχνης.

Με τη ζήτηση για NFT να αυξάνεται παγκοσμίως, η ανάγκη για μια λύση στο σημερινό κατακερματισμένο τοπίο προβολής και αγορών δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη σύμφωνα με τη Samsung. Ο πρώτος στον κόσμο NFT browser και marketplace που βασίζεται σε οθόνη τηλεόρασης θα είναι μια πρωτοποριακή πλατφόρμα που σθα επιτρέπει να περιηγηθείτε, να αγοράσετε και να εμφανίσετε την αγαπημένη σας τέχνη NFT — όλα σε ένα μέρος.

Οι κάτοχοι των νέων τηλεοράσεων Samsung του 2022 θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν προεπισκόπηση των NFT που είναι διαθέσιμα προς αγορά ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουν την ιστορία τους όπως το ποιος τα δημιούργησε.

Τι είναι τα NFT

To Non Fungible Token, ή NFT, είναι ένα ψηφιακό πιστοποιητικό πνευματικής ιδιοκτησίας που αποθηκεύεται μέσα στο blockchain, αντιπροσωπεύοντας ένα ψηφιακό κτήμα, μία ψηφιακή ιδιοκτησία, η οποία δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο αντιγραφής, έχει, λοιπόν, τη δική του αξία. Μπορεί να ανταποκρίνεται σε κάθε είδους αντικείμενο, όπως είναι μία φωτογραφία, ένα βίντεο ή κάποιο άλλο ψηφιακό αρχείο.

Πηγή

Κώστας Βλαχάκης

Κώστας Βλαχάκης

Total posts created: 1
Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική και Καθημερινή.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments